top of page

מי אנחנו

המטבח של גאולה

Copy of תמונת אוירה.jpg

אלה אנחנו
דוד, ניצן, רות ואלה בוימן. 
דוד וניצן אחים, דוד נשוי לרות, ניצן נשוי לאלה וכולנו שותפים בהקמת החלום שכולו אהבה לטבע, אוכל, עיצוב וחיבור לאדמה.
מאז ומתמיד הייתה לנו שאיפה להקים משהו תיירותי במשק המשפחתי, בנוף ילדותנו הקסום הזה, בין הכרמים. משהו שיפתח את התיירות באזור צפון הנגב לצד הרצון להביא משהו חדש, ניחוח מרענן לדרום.
אז איך הגענו לזה?
לעולם הפוד-טראק נחשפנו אי-שם באוסטרליה, במהלך הטיול שאחרי הצבא (כל אחד בזמנו). גילינו תרבות שלמה של אוכל בעגלות, באזורים פסטורלים, תמיד באוירה נעימה ועם אוכל איכותי וטוב. 
התאהבנו די מיד. ידענו שהחיבור של עגלה לתוך הנוף הפסטורלי בו גדלנו יהיה מושלם.
התהליך היה מרגש, מאתגר, לא מעט קשיים בדרך אך בעיקר מלא בסיפוק.
עיצבנו את העגלה, חתכנו, שייפנו, צבענו וחיברנו והפכנו אותה למה שהיא היום- עגלה כפרית, מלאת חיים בנוף הכרמים שמשתנה לנו לפי עונות השנה ומרטיט את הלב כל פעם מחדש. 
בליווי צמוד של משפחתנו האהובה, הקמנו את גאולה בכרם בכל יום שישי. כל אחד נתן מהידע שלו ותרם לנו בהשגת היעדים. בן דודנו האהוב והמוכשר – דן רבינוביץ' בנה ודייק לנו תפריט מלא בכל טוב, מבוסס ברובו על ירקות מהמשקים הסמוכים לנו התואם את רוח המטבח של גאולה. בלב הרעיון היה לנו חשוב לשמור על העולם ולעלות מודעות לשמירה על הסביבה ולתת דגש על כלים רב פעמיים ושימוש חוזר. הבשורה לאט לאט פרשה כנפיים והביאה עימה אנשים חדשים והרפתקאות אליהן התגלגלנו עם גאולה. 
ולמה גאולה שאלתם? על שם הסבתא- שלימדה ומלמדת עדיין את האהבה לאנשים, לאוכל ולמטבח.
סבתא גולי שלנו היא סבתא מלאת חיים, מלאת שמחה עם לב ענק שהאכיל מלבד ארבעת ילדיה, עוד 10 ילדי אומנה. שואבים ממנה את הנכונות והרצון להרבות טוב בעולם.
אנו בתחילת דרכנו, כל הזמן חושבים היכן לשפר, לשדרג ושמים את הלב שלנו בכל פרט קטן. אנו בטוחים שאם כבר ביקרתם אצלנו, הרגשתם זאת. 
ואם עוד לא יצא לכם- אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בחלום שלנו ולהנות מחוויה ייחודית, של אוכל טוב בשילוב עם נוף עוצמתי באווירה מדהימה. 
תודה שקראתם, תודה שאתם מאפשרים לכל זה להתגשם,
המון אהבה לכולכם, 
צוות גאולה.

bottom of page